top of page
ruwbouwwerken

HEMERIJCKX P&A, UW ADRES VOOR RUWBOUWWERKEN IN REGIO NINOVE

ruwbouwwerken

RUWBOUWWERKEN, DE BASIS VOOR UW (T)HUIS

Bent u van plan om te bouwen? Voor ieder nieuwbouwproject heeft u nood aan een professionele aannemer die de ruwbouw van uw woning plaatst. De ruwbouw is niet alleen de ruggengraat van uw woning, maar het vormt ook de basis van uw wooncomfort en dus uw thuis. Hemerijckx P&A in Pollare voert ruwbouwwerken uit in een straal van 30 kilometer rond Ninove en legt hiermee de perfecte basis voor elk bouwproject.

 

Van het uitgraven van de funderingen tot het metselen van de laatste gevelsteen en het plaatsen van het dak. Met meer dan 35 jaar ervaring zijn we de geschikte partner voor het creëren van solide en duurzame woonstructuren. Dit omdat professioneel uitgevoerde ruwbouwwerken de sleutel zijn tot een veilig gebouw dat jarenlang meegaat. 

Anchor 1
Speciaal metselwerk
Hemerijckx logo

WIJ BOUWEN MET PASSIE UW WONING

Als ervaren team van metsers kunnen we aan de slag met ruwbouwwerken in eender welke stijl. Of u nu een cottage wilt plaatsen, wilt werken met crepi of een woning in moderne stijl wilt, al dan niet met strakke gevelsteen. In samenspraak met de architect kiezen we voor u de beste materialen bij het plaatsen van ruwbouw van zowel gesloten, half open en open woningen, evenals appartementen. 

 

Bij het realiseren van de werken houden we uiteraard ook rekening met de energievriendelijkheid van de woning. Zo besteden we heel wat aandacht aan isolatie en luchtdichtheid om zo te streven naar een EPB-score lager dan 30. Indien gewenst kunnen we zelfs zorgen voor een winddichte ruwbouw. In dat geval leveren we een ruwbouw af die grondwerken, metselwerken, ramen en dak bevat.

WILT U MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN RUWBOUWWERKEN VOOR UW NIEUWBOUWPROJECT? NEEM CONTACT MET ONS OP. 

realisaties
bottom of page