top of page
Verbouwing

HEMERIJCKX P&A, UW ERVAREN AANNEMER VOOR RENOVATIEWERKEN

Verbouwing

ONZE RENOVATIE- EN OPKNAPWERKEN IN REGIO NINOVE

Als u uw huis wilt moderniseren met een opknapbeurt of u wilt aan de slag met een huis dat u net hebt gekocht en dat moet worden opgeknapt, dan doet u met het volste vertrouwen een beroep op Hemerijckx P&A in Pollare. Onze expertise in renovatie en verbouwing is ongeëvenaard in heel Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Wij werken in alle soorten panden en helpen zowel eigenaren-bewoners, investeerders als verhuurders om de renovatiewerken uit te voeren van hun pand. 

 

Onze renovaties worden altijd volgens hoge normen uitgevoerd door een ervaren en op elkaar ingespeeld team. We hebben vakmensen in huis die volledige renovaties van boven tot onder kunnen uitvoeren. We werken bovendien ijverig door om overlast tot een minimum te beperken, terwijl we ook de buren en anderen in de omgeving respecteren. 

Anchor 1
Verbouwing
Hemerijckx logo

RENOVATIE VAN MUREN, GEVELS EN BIJGEBOUWEN

Renovatiewerken zijn cruciaal om de structurele integriteit en de esthetische aantrekkingskracht van uw woning te blijven behouden. Doorheen de jaren kunnen uw muren er verouderd uit gaan zien, of erger: beschadigd worden. Hemerijckx P&A helpt u graag met het renoveren van deuropeningen, gevels en gewelven. Ook staan we u graag bij met het steken van poutrellen, het renoveren van een aanbouw of bijgebouw of zelfs een volledige totaalrenovatie. 

 

We werken voor huizenbouwers, aannemers en huiseigenaren. Problemen met nieuw metselwerk, zoals kalk, afgebrokkelde bakstenen of schade door ongelukken, repareren we naadloos. We kunnen ook verouderd, vergaan metselwerk herstellen en renoveren dat heeft afgezien door vorst en vocht. 

WILT U MEER INFORMATIE OVER DE RENOVATIEWERKEN DIE HEMERIJCKX P&A IN POLLARE UITVOERT?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP.

realisaties
bottom of page